Tjänster

Behöver du hjälp att komma ut i naturen, vill du anlita mig som guide på en resa eller konsulta mig för din destination? Jag arbetar med både företag och privatpersoner, ute i naturen och på digitala plattformar och skräddarsyr mitt upplägg efter dina önskemål.

personlig rådgivning

Vill du veta vad du ska tänka på när du köper nya kängor, hur du bäst kan träna inför hög höjd eller vad du absolut inte får missa på sommarens svemester? I appen Kebitz svarar jag på dina personliga frågor.

Föreläsningar & Workshops

På kick-offen, ute-eventet, mässan. På vad du än arrangerar kan du boka mig som föreläsare. Jag håller både inspirations- och kunskapsföreläsningar, workshops och anpassade samtal.

Guidade RESOR

Behöver du eller ditt företag någon som visar vägen i vildmarken? Har du ett resebolag som behöver en extra guide? Jag är har lett både vandringsturer och paddelturer och är certifierad Wilderness First Responder via N.O.L.S. Jag är också utbildad Havskajakledare 1 via Svenska Kanotförbundet.

Content för sociala medier

Vill du som företag synas i mina kanaler? Jag gör anpassade sponsrade inlägg på både denna webbplats och på instagram. En förutsättning är att ditt varumärke håller hög kvalitet, är relevant för sidan och dess besökare, samt har en utvecklad hållbarhetsstrategi med utvecklingsmål.

Fotografi, text & FILM

Utbildad fotograf och bildbehandlare som varit yrkesverksam sedan 2007. Jag har skrivit reportage för tidningar som Utemagasinet, Café, Damernas värld och xxx. 2001 släppte jag boken Expedition Sverige (Natur & Kultur). 

Jag är också grundare av Wilderness Studios AB, ett produktionsbolag med flerårig erfarenhet inom foto, film, copy och marknadsföring. Tillsammans med våra medarbetare arrangerar vi fotograferingar, filminspelningar, kampanjer för sociala medier och mycket annat. 

Wilderness Stories