Föreläsning, Segeltorp 17 nov 2021


Äntligen släpper restriktionerna och det är dags att ge mig ut och föreläsa!

Den 17 november, kl 19 kommer jag till Segeltorps bibliotek för att berätta om mina äventyr och hur jag gick från att aldrig ha satt min fot på en vandringsled till att på några prisas som Årets äventyrare. Jag kommer även ha med mig min bok ‘Expedition Sverige‘ som går att köpa och även få signerad.

Eventet är gratis, men antalet platser begränsade. Boka din plats här

“Linda Åkerberg är frilansfotografen som 2016 lämnade det trygga livet hemma i Stockholm för att åka till USA och vandra långdistansleden Pacific Crest Trail, 428 mil mellan Mexiko och Kanada. Sedan dess har äventyren avlöst varandra och Linda har besökt världens alla hörn. 

2019 bestämde hon sig för att det var dags att sluta söka sig bort för att hitta lyckan och istället söka äventyret på hemmaplan. Under fyra månader gav hon sig ut på en resa genom Sverige där hon genom att vandra, cykla och paddla, tog sig från Smygehuk i söder till Treriksröset. Längs vägen passerade hon dessutom igenom alla Sveriges 25 landskap, en bedrift som senare gav henne priset Årets Äventyrare. 

I våras utkom boken ‘Expedition Sverige’ som både handlar om Lindas äventyr i landet, men också om hur landet Sverige och dess natur formats till vad det är idag.”

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories