Imorgon startar Fjällräven Polar!

2017-04-02

:

I mitten av december, några dagar innan julafton, fick jag det glädjande beskedet att jag som en av två svenskar och som juryns val skulle få delta i 2017 års upplaga av Fjällrävens Polar – en ca 300 km lång resa genom nordligaste Sverige med hundspann! Sedan dess har jag inte fått veta särskilt mycket mer, den enda infon jag har fått är att allt jag behöver för äventyret kommer jag att bli försedd med på plats och att upplägget för dessa kommande dagar ser ut så här:

 

Måndag 3 april:
Möte med de andra deltagarna i Stockholm. Det blir en dag för oss att lära känna varandra, prova ut vår utrustning och få lära oss om vad som väntar.

Tisdag 4 april:
Resa till Tromsö där vi får möta hundarna, träna och lära oss mer.

Onsdag 5 april – Lördag 8 april:
Äventyret börjar och tar oss sammanlagt ca 300 km från Signaldalen i Norge, över riksgränsen för att slutligen avslutas vid sjön Väkkäräjärvi, ca 1,5 mil utanför Kiruna.

Söndag 9 april:
Flyg hem till Stockholm.

 

Imorgon är det alltså dags och mer än detta vet jag alltså inte i nuläget, så det ska bli väldigt spännande att se vad veckan kommer att erbjuda! Tydligen kommer det inte vara någon vidare mobiltäckning uppe i den nordiska vildmarken, så det kan eventuellt bli svårt för mig att blogga därifrån, men jag kommer absolut försöka! Fjällräven själva kommer dock med hjälp av satellit rapportera dagligen från äventyret för den som vill följa med:

 

Följ Polaräventyret här: 

http://polar.fjallraven.com/explore-polar/fjallraven-polar-2017/


 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories