Lost in transit

2016-07-07

:

På grund av det amerikanska postsystemet har jag tyvärr inte kunnat uppdatera min blogg vid mitt senaste etapp-stopp. Jag har de senaste dagarna befunnit mig i South Lake Tahoe, (mile 1090) och väntat på min dator som varit på vift i posten. Dessvärre har den fortfarande inte dykt upp och jag måste nu vandra vidare, men hoppas ha den om ca en vecka då jag kommer fram till Sierra City. Då ska jag försöka få upp två poster från de senaste sträckorna!

 

Så länge kan ni hålla till godo med dessa reportage från tidningen Kamera & bild och Värmlands Folkblad!

 

image
Ur Kamera & bild, nr 7/8 2016

 

 

 

Dela:

En tanke på “Lost in transit

  1. Tråkigt med datorn. Hoppas den kommer “till rätta”. Huvudsaken är att du mår bra och kan fortsätta din fantastiska vandring i den amerikanska naturen. Du är toppen. Kram ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories