Mot nya äventyr!

2018-03-02
:

Idag är det den andra mars. Två månader har redan gått på 2018. Jag tycker tiden efter nyår är otroligt härlig, men samtidigt lite jobbig. Nyåret blir ett sådant tydligt avslut och samtidigt en avstämningspunkt. Var är jag nu? Vart vill jag? Vad vill jag göra av det här året? Det känns spännande att ha ett helt år framför sig, likt ett blankt papper. Men samtidigt lite pressande. Var ska jag börja någonstans? Det är lätt att känna prestationsångesten komma krypande.

Jag har funderat mycket på vad som ska bli mitt nästa projekt, men lika svårt som det är att sätta pennan på det där blanka pappret, lika svårt är det att bestämma sig. Jag har några uppslag som jag klurar vidare på, samtidigt som jobb och andra projekt kommit lite emellan. Men det är i alla fall på gång och jag hoppas att jag snart ska kunna presentera vad det blir!

 

Where to next?

 

Vad är det få jag har jag gjort sedan sist? Vad har kommit emellan? Den första månaderna av året har jag ägnat åt ett större uppdrag vilket inneburit att jag i början av februari hade den stora äran att få åka till Aruba och arbeta med svenska Rachel Brathen, kanske mer känd som Yoga Girl! Med mig bakom kameran och Rachel framför, jobbade vi under två hela veckor, från morgon till kväll för ett kommande projekt som jag inte riktigt kan avslöja vad det är än. Men det publiceras senare i år och det ska bli riktigt spännande att se resultatet!

 

Svenskfödda Rachel Brathen, mer känd som Yoga Girl är numera bosatt på Aruba.

 

Jag har också kommit till en spännande punkt yrkesmässigt. Jag är, som ni kanske känner till, i grunden frilansfotograf och under de senaste 4 åren har jag haft en fast kund jag jobbat med 2 dagar i veckan. Detta har gett mig en trygg ekonomisk grund att stå på, vilket har gjort att jag haft möjlighet att kunna utveckla Wilderness Stories samtidigt som jag gett mig in i en helt ny värld av både äventyr och yrkesroller. I måndags gjorde jag dock min sista arbetsdag hos denna kund och från och med nu kommer jag att satsa heltid på Wilderness Stories! Det känns superspännande, lite läskigt såklart, men jag har aldrig känt mig mer rätt, så valet är superenkelt!

Wilderness Stories är denna sidan, min plattform under vilken jag bloggar och delar med mig av mina äventyr. Men jag är också fotograf, skribent, föreläsare, contentmaker, influencer och mycket mera.

Mitt första egna äventyr för i år går av stapeln redan ikväll (!) då det bär av mot Tanzania där jag ska göra ett försök att bestiga Kilimanjaro! Det ska bli spännande att se hur det går, för ärligt talat är jag inte i min bästa form just nu och den senaste tiden har varit stressig. Men vi får se! Det var sista möjligheten att göra det nu innan nästa regnperiod så det fick bli nu ändå!

 

 

Resan är faktiskt en del av någonting annat som jag kommer presentera när jag kommer hem… Eller kanske redan under resan, vem vet! Nej, det är inte Seven summits. Tyvärr! Fast, det är ju ett av dem så vem vet vad som händer i framtiden… Men detta är något annat – något som faktiskt kan komma att innefatta er läsare!

 

Mer säger jag inte! Ni får hålla ut lite till. 2018 : nu kör vi!!

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories