Tack alla ni som kom och lyssnade på mig på Utefest!

2017-09-21

:

För två veckor sedan (herregud vad tiden går fort) stod jag i en fullsatt tentipi på festivalen Utefest i Höga Kusten och pratade om min vandring längs Pacific Crest Trail förra sommaren. Jag pratade rädslor och drömmar, motgångar och insikter. Jag är så glad att jag fick möjligheten att dela min upplevelse med er och vill ödmjukast tacka alla er som kom förbi och lyssnade. Ni som ställde frågor, både i tältet efteråt eller kring lägereldarna om kvällarna och ni som berättade om era egna drömmar och äventyr.

 

Från föredraget i tentipin. Foto: Sofie Lantto

 

Som jag sa under inledningen av min föreläsning tycker jag Utefest är en fantastisk festival och möjlighet för den som vill prova på något nytt, om det så är att paddla kajak, klättra eller åka iväg på en festival alldeles själv och träffa nya människor! Tyvärr hann jag inte med att aktivera mig så mycket själv som jag hade önskat under årets festival, men jag hoppas att alla ni andra hade det så bra som det verkade! Och hoppas vi ses nästa år igen! Då vill jag höra om några av era drömmar som ni tagit tag i och förverkligat!

 

…Om ni har fler frågor angående Pacfifc Crest Trail (eller något helt annat) går det jättebra att ställa dem i kommentarsfältet nedan eller maila mig direkt!

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories