Tack alla som kom till Fotografi Falkenberg

2018-07-08

:

För en vecka sedan stod jag på scenen under Fotografi Falkenberg och pratade om att följa sina drömma och sitt hjärta. Jag pratade också om hur det gick till när jag trotsade min autopilot och bestämde mig för att ta en paus i karriären som musikfotograf och åka till USA för att vandra Pacific Crest Trail och vart detta lett mig idag – nämligen hit!

Sedan jag kom hem har jag haft en veckas semester ute i Stockholms skärgård, men nu är jag hemma för en dag och vill därför passa på att tacka er alla som kom och lyssnade! Jag tycker verkligen det är så otroligt roligt att få prata om det jag gör och få träffa er som följer mig! Tack alla ni som lyssnade och tack alla er som kom fram och pratade efteråt, det värmer verkligen!

 

Vill du boka en föreläsning med mig?
Maila info@wilderness-stories.com för offert!

 

Foto: Mats Axelsson

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories