Fjällräven Polar 2019

2018-11-23
:

För två år sedan la jag upp en ansökan till vad som skulle komma att bli en av de häftigaste upplevelser jag varit med om: Fjällräven Polar – ett över 300 km långt äventyr på hundspann, norr om polcirkeln. I förra veckan öppnade de ansökningarna för nästa års Polar, så om du är sugen på ett äventyr som du kommer minnas för resten av livet, rekommenderar jag varmt att ansöka!

 

 

Ett sätt att få en plats i äventyret är att samla ihop flest röster i den region man tillhör (i år skulle det innebära ‘Nordic East’ för mig). Det år jag var med och tävlade om en av platserna slog det mig ganska tidigt att jag inte skulle vinna på antalet röster. Redan efter första veckan låg jag tusentals röster bakom den som ledde, men jag slutade ändå inte kämpa. Dag efter dag bad jag om röster, delade min ansökan i diverse medier. Varför? Jag visste att det fanns en möjlighet till att få en plats, nämligen att bli utvald av en jury. Och skulle juryn välja någon som gav upp halvvägs? Skulle inte tro det. Så om det är något råd jag kan ge till alla er som söker iår så är det: Ge inte upp! Visa varför just du är värdig en plats och sluta aldrig kämpa för den!

 

 

Här kan du läsa mer om mitt Polaräventyr och här kan du själv ansöka till nästa års äventyr: polar.fjallraven.se

Lycka till!

 

 

 

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories