Föreläsning och utställning i Göteborg 12 maj 2017

2017-05-08

:

I slutet av mars besökte jag Göteborg för att inför en fullsatt publik prata om min vandring längs Pacific Crest Trail. Nu, den 12e maj kommer jag tillbaka för att föreläsa på Scandinavian Photo Expo i Mölndal och den här gången har jag även med mig min fotoutställning med bilder från leden: “Från Mexiko till Kananda – 428 mil på Pacific Crest Trail”!

Föreläsningen som äger rum kl 11.00-12.00 fredagen den 12e maj i stora föreläsningssalen kommer dels beröra både min vandring genom USA, men också mitt senaste äventyr Fjällräven Polar. Dessutom kommer jag prata om vikten av att tro på våra drömmar, trotsa våra rädslor och våga att misslyckas, samt även komma med några konkreta tips på hur du kan göra för att börja vägen mot dina egna drömmar!

Hoppas vi ses!

 

 

Läs mer om Scandinavian Photo Expo här:
https://www.scandinavianphoto.se/tema/1014701791/expo-moelndal-2017

Facebookevent:
https://www.facebook.com/events/1937911786443453/

Utställningen kommer sedan hänga i Scandinavian Photo Mölndals lokaler fram till slutet av juni.

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories