Min Fjällräven Polar video

2017-05-11

:

Sitter just nu på Arlanda och väntar på att få boarda flyget till Göteborg. Imorgon kommer jag som jag tidigare berättat om föreläsa på Scandinavian Photo Expo om Pacific Crest Trail och Fjällräven Polar. Till detta har jag satt ihop en video som jag självklart måste dela med er också!


 

 

 

 

Dela:

En tanke på “Min Fjällräven Polar video

  1. Tack för att vi fick följa med även med bilders hjälp. Antar att det var den lilla Sony-kameran som förmedlade intrycken. Mycket bra filmat och lycka till i Göteborg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories