Gränslandet skidexpedition, 24-27 mars 2022

Sugen på att ge dig ut på en riktig vinterexpedition i fjällen? Utforska det fantastiska Gränslandet i nordligaste Dalarna och södra Härjedalen? Känna hur vinterns snö och kyla biter i kinderna under dagarna – och krypa ner i en varm och gosig sovsäck under nätterna? Att riktigt komma nära det arktiska klimatet? Under fyra dagar i slutet av mars ger vi oss av från Grövelsjön för att utforska vidderna på fjällen runt ikring.

Expeditionen den 24-27 mars passar dig som har skidvana av turskidåkning, fysisk förmåga att skida flera dagar, med pulka, i sträck i varierad fjällterräng och olika snöförhållanden. Med guide så är vi max 7-8 personer som hjälps åt, sover och umgås nära varandra vilket ställer krav på att du är en person som vill bidra till god stämning för allas trivsel. Sträckorna vi skidar under dessa dagar är mellan 10 -20 km

Ledare för turen är Lars Svanerud (Certifierad Fjälledare, SFLO Mountainleader). Jag är med som hjälpledare som en del av min praktik på min Fjälledarutbildning.

I priset (5600:-) ingår:

  • Digitalt informationsmöte och personlig rådgivning inför turen
  • 4 skiddagar och 3 nätter med certifierad fjällguide
  • Helpension från lunch dag 1 till lunch dag 4
  • Lån av säkerhetsutrustning såsom spade och vindsäckar

Läs mer och boka din plats här

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories