Vandring för nya vandrare, Sthlm 30 okt 2021


Den 30 oktober, kl 12 kommer jag att tillsammans med Lundhags, Atilla Yoldas och Johan Hedberg att anordna ett vandringsevent utanför Stockholm för nya vandrare. Vi vandrar ca 2h och stannar för lunch längs vägen. Under vandringen gör vi olika stopp där jag tipsar om vad man ska tänka på när man ger sig ut på vandring. Allt från vad man kan ha med sig, hur man packar till vad man gör om det går snett.

Det finns 30 platser till eventet som är kostnadsfritt – säkra din plats genom att maila namn och telefonnummer till sara.eneroth@brav.com som återkommer med bekräftelse och mer information. 

Eventet kommer även att streamas på Lundhags kanaler för er som inte kan delta på plats.
Läs mer om eventet här


Välkomna till vandringsevent med våra Lundhags ambassadörer Linda Åkerberg, Atilla Yoldas och Johan Hedberg. Linda kommer att leda vandringen ihop med Atilla och därefter kommer vi få inspiration och tips på att laga mat ute med Johan “Matgeek. Linda Åkerberg är äventyrare och kan allt om vandring och vad man ska tänka på, hon kommer ge massor av bra nybörjartips för att komma ut i naturen. Atilla Yoldas är journalist och riktar strålkastarljuset på de viktiga frågorna om antirasism, jämställdhet och allas lika värde. Atilla älskar att vara ute i naturen och vandrar ofta med sin hund. Johan Hedberg, känd som Matgeek är kock och youtuber – inspirerar tusentals via sin youtubekanal om recept, matlagning och gärna utomhus.


Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories