Kajaktur med Friluftsfrämjandet PINK 23-24 okt 2021

Foto: Tony Öien

Den 23-24 oktober gästar jag Friluftsfrämjandet PINK för en paddling med övernattning i Stockholms skärgård! Det blir ett dygn med skönt häng med andra tjejer, paddling och snack framför lägerelden. Kajak och torrdräkt ingår, saknar du utrustning för övernattning går det att låna!

Det finns endast 6 platser och turen kostar endast 250 kr (för medlemmar i Friluftsfrämjandet), så anmäl dig om du är intresserad innan platserna tar slut

Läs mer och boka din plats här

“Bli med ut på tjejpaddling tillsammans med PINK – friluftsliv inspirerat av kvinnliga äventyrare. Kajakturen riktar sig exklusivt till dig som är ny/oerfaren på friluftsliv och inte tidigare paddlat kajaktur. 

Vi paddlar några timmar på lördagen, sover ute i tält på en ö där vi äter middag och fixar te och overnightoats tillsammans. På söndagen fixar vi kokkaffe till frukost. Sen paddlar vi från ön tillbaks till kanotboden. Med PINK friluftsevents vill vi bidra till att tillgängliggöra friluftslivet – via ledarledda äventyr och möjlighet låna friluftsutrustning. PINK har tält, sovsäckar, liggunderlag, ryggsäckar, kök, drybags 5L/25L och torrdräkter till utlåning.

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories