Hjälp mig till Fjällräven Polar 2017!

2016-11-17

:

Nästan två månader har gått sedan jag blev klar med min vandring på Pacific Crest Trail och nu har jag äntligen börjat blicka framåt och drömma om mitt nästa äventyr. Och det finns ett som fångat min uppmärksamhet lite extra. Den tredje april 2017 går nämligen enligt mig ett av vinterns häftigaste äventyr av stapeln: Fjällräven Polar! Under 5 dagar och 300 km får deltagare från ett tiotal länder möjlighet att utforska den svenska och norska vildmarken norr om polcirkeln! Under dagarna färdas de fram bland bergen i hundspann och nätterna spenderar de i tält i vad som kan komma att ta sig ner till 30 minusgrader!

 

 

Men – Endast 2 deltagare per land får lov att delta och för att få en av de åtråvärda platserna gäller det att få flest röster på Fjällräven Polars hemsida! Jag skulle därför vilja be er så ödmjukast om att gå in på den här länken och rösta på mig!

–›› RÖSTA PÅ MIG HÄR! ‹‹–

Tusen tusen tack!!!


https://www.youtube.com/watch?v=GiMtqS64aSk&t=157s

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories