Tack alla som kom förbi på Fotomässan!

2016-11-16

:

Ett stort tack till alla er som kom förbi och lyssnade på mig på fotomässan!

Klockan 16.15 i fredags ställde jag mig på Fotomässans näst största scen för att berätta om mitt äventyr längs Pacific Crest Trail. I publiken satt ca 100 förväntansfulla åskådare som kommit för att lyssna på när jag berättade om leden, men också om vikten av att utmana sin rädslor, följa sitt hjärta och satsa på det man tror på. Otroligt spännande och nervöst, men efter att ha pratat i 45 minuter och därefter fått prata med många av er som var där kändes det otroligt häftigt och kul! Tusen, tusen tack alla ni som kom!

 

 

Om ni skulle vara intresserad av att boka in mig för att komma och hålla ett föredrag på just ert jobb, förening, skola etc., så hör av er till mig på info@wilderness-stories.com

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories