Läs mitt reportage i nya numret av Café!

2017-02-28

:

Jag är otroligt glad att meddela att jag i nya numret av tidningen Café har fått äran att bidra med både text och bild till ett 6 sidor långt reportage om Pacific Crest Trail och min vandring längs leden. Tidningen finns ute i butik nu, så skynda iväg och köp!

 

 

…pssst, du vet väl om att du kan hitta flera av mina reportage, både om och av mig, här på sidan? Klicka på Om/Kontakt i menyn och sedan vidare till Press. Där finns också länkar till de reportage som ligger uppe på nätet! 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories