Nu bloggar jag även för Vagabond!

2016-04-28

:

Jag är så oerhört glad att få berätta att jag från och med nu även kommer att blogga för resemagasinet Vagabond! På Äventyrsbloggen kommer du kunna läsa mer om mina äventyr både nu och efter min vandring. Inläggen kommer skilja sig mot de på den här bloggen, här kommer du få lite mer fakta och information och på vagabond kan du läsa lite mer dagboksliknande inlägg. Så det är lika bra att följa båda! 🙂

Här kan du även läsa en intervju med mig som Johanna Jackson på Vagabond gjorde inför lanseringen av bloggen.

Trevlig läsning!

 

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories