#Shemovesmountains

2018-05-04
:

För ett tag sedan fick jag två t-shirts på posten. Det var en gåva från the North face som ville tacka för att jag är en person som “flyttar berg och inspirerar nya generationens tjejer”! Vilken fantastisk gåva! Ibland får jag mail från följare som berättar om hur jag inspirerat dem att ta steget ut i vildmarkslivet och det är faktiskt det absolut finaste jag kan få. Att få höra att det jag gjort och gör faktsikt har hjälpt en annan person är så otroligt rörande och starkt! Det får mig verkligen att tro på det jag gör och att fortsätta göra det! Att få höra samma sak från ett av de större outdoormärkena är såklart också oerhört peppande (även om era ord såklart väger mer!)

 

 

I brevet stod det också att den ena t-shirten var till mig – den andra skulle jag ge till någon som inspirerar mig. Idag fick jag äntligen tillfälle att ge den till den kvinna som var den absolut första jag tänkte på då jag läste detta, nämligen min vän Pärlan Wallefeldt! Tillsammans besteg vi Kilimanjaro på internationella kvinnodagen i år och i helgen kommer vi sätta oss ner tillsammans för att planera inför ett gemensamt större projekt! Kan inte säga riktigt vad det är än, men håll ögonen

 

 

Tack Pärlan för att du är så himla grym och för att du finns i mitt liv!!

 

 

#SheMovesMountains är ett initiativ av the North Face som “vill hylla alla modiga kvinnor världen över som dagligen pushar gränser, både på bergen och i samhället.” I sommar kommer de hålla en konstutställning i NYC med bilder på kvinnliga äventyrare. Om man vill ha en chans att synas tillsammans med andra kvinnliga förebilder på Northface officiella instagramkonto delar man en svartvit bild med hashtag #SheMovesMountains. Då har man även chans att bli utvald till utställningen!

Dela:

En tanke på “#Shemovesmountains

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories