I startgroparna för nytt projekt

2018-04-03

:

Tiden verkligen rusar fram för mig i år och nu är vi redan inne i april! Sedan sist har jag både hunnit vara i Tanzania och bestigit Kilimanjaro – och varit i USA där jag bland annat vandrade en kortare sträcka på Pacific Crest Trail! Nu är jag hemma på svensk mark igen under obestämd tid. Det vill säga, jag har ingen utlandsresa inplanerad den närmsta tiden, vilket är så skönt! Visst är det härligt att vara ute och resa, men det kommer bli väldigt skönt att få landa lite här hemma också. Ta tag i sådant som blivit liggande och kunna ta tid att planera inför framtiden.

 

 

Just nu håller jag på att sätta ihop en story med text och bilder från min vandring upp för Kilimanjaro. Hoppas ha den färdig och publicera den snart! Du har väl förresten inte missat att jag nästa år, tillsammans med researrangören Äventyrsresor, kommer arrangera en resa dit där du kan följa med! (Förutsatt att du är kvinna, då denna resan bara är för kvinnor.) Resan är till för dig som är nyfiken på att börja bestiga berg och vill ha lite hjälp på vägen. I paketet ingår både en kväll här i Sverige – och en hel dag med föreläsningar på plats i Tanzania innan vi ger oss av mot berget! Låter det som något för dig? Kika in mer här: Kilimanjaro 2019

 

För ett tag sedan blev det även klart att jag kommer hålla workshops i fotografi under UTEHELG här i Stockholm i maj! UTEHELG är ett tredagars event där du kan prova på olika typer av aktiviteter så som kajak, mountainbike, SUP och lyssna på föredrag och gå på workshops. Jag kommer hålla två workshops per dag, en riktad till dig som vill ta bättre bilder med din mobil och en till dig som vill lära dig hur din systemkamera fungerar. Spana in deras sida för mer info.

 

 

Samtidigt som jag jobbar med att färdigställa material av saker som jag har gjort tittar jag också framåt. Medan de flesta mumsade påskgodis och njöt av det fantastiska vårvädret i helgen satt jag och fotografen Tony Öien och brainstormade och planerade inför nästa stora projekt! Är supertaggad på att berätta vad det kommer att bli, men jag låter det vara hemligt lite till, till det att alla bitar fallit på plats… Det jag kan säga är att det kommer att äga rum här i Sverige och innefatta flera typer av äventyr!

 

Dela:

En tanke på “I startgroparna för nytt projekt

  1. I am happy to hear that you are back in Sweden safe and sound after Kilimanjaro’s trip. And even better – you remain super active as always 🙂 Would love to see then post about your journey when it is done!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories