Wilderness Stories i ny förpackning!

2017-09-19

:

I sommar har jag arbetat med att omforma Wilderness Stories och nu är den nya designen äntligen klar och resultatet har du framför dig! Anledningen till att jag bestämde mig för detta är att jag i framtiden kommer att satsa ännu mer på sidan och vill kunna göra mer frekventa uppdateringar, både i min blogg och med inspirerande faktatexter. För att det ska bli tydligare vad som är vad har jag nu delat upp dessa i en särskild bloggdel och en särskild faktadel.

 

 

I bloggen kommer jag dela med mig både av mina vardagsäventyr och ta med er i arbetet bakom mina större projekt. Hur jag förbereder mig och hur mina tankar går. I bloggen kommer jag även rapportera direkt från pågående äventyr. Under Stories hittar du en lista på de större projekt och äventyr jag genomfört (eller som är på gång). Där kan du gå in och läsa om dem, hitta samtliga bloggposter från respektive resas gång, samt även hitta den information du behöver för att själv genomföra liknande äventyr!

För dig som känner dig inspirerad och själv vill ge dig ut i vildmarken så är det under Hitta ditt äventyr! du ska gå in och läsa. Här kommer du hitta nybörjarguider till flertalet vildmarksrelaterade aktiviteter. I dag ligger det en guide till vandring där, men fler tillkommer snart! Vill du fördjupa dig vidare i ett ämne, eller inspireras är det under Inspiration du ska klicka dig fram. Här kommer faktabaserade reportage blandas med tips, filmer och intervjuer med andra äventyrare med mera. För att underlätta kan du även filtrera inläggen på de äventyrsgenrer som passar dig!

Dessutom har jag lagt upp en äventyrskalender där jag listar kommande event, både mina egna och sådana andra arrangerar. Vet du något som händer som inte är listat, så maila gärna och tipsa!

En annan ny del är #mywildernessstory där andra kommer att få dela med sig av just sin äventyrshistoria! Låt dig inspireras och hitta andra att följa! Först ut är fantastiska Angeliqa Mejstedt som nyligen vann pris som Årets Friluftsperonlighet på Friluftsgalan för sitt arbete med Vandringsbloggen och Kvinnliga äventyrare.

 

 

Tidigare har jag även översatt samtliga texter till engelska, vilket har gjort att det tagit ännu längre tid att få upp nya inlägg. Nu har jag istället installerat ett översättningsplugin, som gör att man snabbt och enkelt kan översätta hela sidan själv om man så behöver. Allt för att jag ska spara tid och kunna fokusera på att få ut mer innehåll till er!

Man även kunnat prenumerera på nya inlägg, men då de kommer komma mer frekvent från och med nu och jag inte vill överösa er med mail har jag istället gått över till nyhetsbrev. Ni som prenumererat på nya inlägg tidigare fortsätter prenumerera på nyhetsbrevet automatiskt, ni andra kan registrera er här:

 

 

 

Nu är jag precis hemkommen från Schweiz och nästa äventyr går till Nepal om lite drygt en vecka! Så håll utkik här på bloggen för uppdateringar därifrån!

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories