Jag föreläser på Utefest 2017

2017-07-16

:

Jag är otroligt glad att kunna meddela att jag kommer föreläsa om Pacific Crest Trail på festivalen Utefest i Höga kusten i höst! Dessutom kommer jag att ha med mig min utställning med bilder från leden!

Festivalen äger rum 8-10 september och är, som arrangören själv utrycker det “en mötesplats för både nybörjare och elit. På festivalen blandar vi föreläsningar med aktiviteter med inriktning på friluftsliv. Dagarna fylls med klättring, paddling, trailrunning, yoga, fotokurser och mycket mer. På kvällarna tittar vi på bilder och lyssnar till Sveriges främsta äventyrare, vi lyssnar till skön musik och bara njuter av naturen tillsammans.”

 

 

Jag var där för två år sen och tyckte det var superkul! Är väldigt stolt över att i år få vara en del av detta fantastiska event! Ännu är det inte klart vilken av kvällarna jag kommer föreläsa, men mer info om festivalen och biljetter hittar du här: utefest.se och på festivalens Facebook: https://www.facebook.com/utefest 

Från Utefest’s hemsida:

“Linda Åkerberg är frilansfotografen som våren 2016 lämnade det trygga livet i Stockholm och begav sig till USA för att följa sin dröm att vandra den dryga 420 mil långa vandringsleden Pacific Crest Trail. Nu kommer hon till Utefest för att dela med sig av sin berättelse från den 175 dagar långa vandringen genom vildmarken men också för att prata om vikten av att utmana sina rädslor. Med sig har hon även sin utställning med bilder från leden där magnifika landskap blandas med porträtt av de människor hon mött under sin långa vandring.”

 

 

 

Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories