Paddla för Musikhjälpen 2018 – Dag 2

2018-12-13
:
Så var det dags för vår andra dag av Paddla för Musikhjälpen 2018! Klockan hade hunnit bli närmare 10 när de nästintill dygnetrunt-arbetande volontärerna på båten började vakna upp i sina kojer. Efter vår första dag kan jag nog prata för alla, när jag säger att vi sov väldigt gott, lätt gungande av vågorna. Men trots att vi inte hade något event förrän till kvällen, var det snart dags att börja jobba. Idag verkade alla ha betydligt bättre koll på sina uppgifter och snart hade alla farit iväg på varsitt håll.
.
Även idag fanns det en del biljetter kvar, men ju närmare eventstart desto snabbare gick de. Och snabbt gick även dagen. Rätt var det var stod kvällens artist, Paul Rey utanför båten redo för soundcheck. Till skillnad från gårdagen deltog Paul även vid middagen och körde två set, ett nere i salongen mellan för- och varmrätten och ett till efterrätten uppe på däck.
.
De första besökarna anländer i kajaktaxi.
.
Det kändes i luften att det var fredagkväll redan när folk klev ombord på båten, och till Pauls sista låtar hjälpte publiken till både med att hålla takten med fingerknäpp och bakgrundssång. En sån himla härlig dag! Allt flöt på som vi aldrig gjort något annat och alla verkade väldigt nöjda och glada!
.
Välkomstglögg

I år har vi även satsat på att livestreama ut vad som händer på båten! Se till att följ vår facebooksida ‘Paddla för Musikhjälpen – B Å T E N’ för att få uppdateringar om när vi sänder live!
Även om vi alla helst hade stannat kvar uppe på däck och hängt hela natten fick vi, när vi sagt adjö till Paul och gästerna, lov att ta oss ner i salongen igen. Imorgon har vi  nämligen en riktig heldag här ute på Skeppsholmen! Under dagen (mellan kl 10-16) kan du testa på vinterpaddling från bryggan båten står ankrad vid. Vi har allt som behövs för en säker upplevelse. Allt från kajaker och flytvästar till torrdräkter och proffesionella guider. Dessutom kommer det under dagen hållas föreläsningar av några av Sveriges främsta föreläsare nere i båtens salong! Schemat ser ut som följer:
.
  • kl 11.00 – Podcasten Bortom Ekorrhjulet sänder live och gästas av bergsbestigaren och klimathjälten Carina Ahlqvist.
  • kl 12.00 – Pia Lobry – Ensamseglare som bla korsat Atlanten
  • kl 13.00 – Elin Skyttedal – Om att bestiga berg på egen hand
  • kl 14.00 – Renata Chlumska – “Världens mesta äventyrerska”
  • kl 15.00 – Louise Östberg – Om vardagsäventyr & att byta livsstil
  • kl 16.00-18.00 Husky podcast sänder live och pratar långdistansvandring med med Linda Åkerberg (Wilderness Stories) och Helena Olmås

.

Det kommer bli en inspirerande dag där vi reflekterar kring drömmar och mål! Hur når vi de där sakerna vi drömmer om och hur bryter mönster och tar sig ur komfortzonen?
Och hur motiverar vi oss själva när det känns tungt? Vi kör dropin till föreläsningarna men antalet platser är begränsade, så om man vill vara säker på att få komma in på just den föreläsningen man vill kan man köpa en platsbiljett alt. ett heldagspass som garanterar plats på samtliga föreläsningar under dagen.

Här hittar du mer info och biljetter till föreläsningarna:
Inspirationsföreläsningar lör 15/12

Paddlingen är gratis!
 .
Efter föreläsningarna är det återigen dags för middag och imorgon spelar ingen mindre än publikens vinnare i melodifestivalen 2017 – Nano!
Samma upplägg som idag kommer även vara imorgon:
  • Upphämtning i kajak vid Nybrokajen för att sedan paddla (själv, eller skönt tillbakalutad i en dubbelkajak medan någon av oss sköter paddlingen) till båten.
  • En mysig och superfin trerätters vegetarisk middag i båtens salong, tillagad av Rigole catering.
  • Underhållning i form av en unik spelning med en svensk artist, med endast de 25 som köpt biljett i publiken.
Info & Biljetter:
 .
Det kommer bli en sån himla grym dag! Hoppas verkligen vi ses!!!
 .
 .

Självklart kan du även skänka en slant direkt till vår bössa på: http://bit.ly/Paddla18

 .
.
.
.
Dela:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Alla inlägg

Stories

Kom igång

Sverige

Wilderness Stories